Una nova setmana i noves experiències i records que afegim al nostre petit llibre de moments viscuts, quina alegria!

Vàrem començar dimecres a la Biblioteca de Ripollet, una biblioteca molt i molt especial. Com sempre hi vam trobar un públic educat, respectuós i amb moltíssimes ganes de gaudir d’una bona estona de conte. És gust veure com ens ajudeu malgrat el COVID i les mesures que per precaució encara hem de mantenir i veure-us marxar tan felices va ser el nostre tresor, el record que ens emportem i que ens fa immensament feliços. Però la tarda va ser del tot rodona perquè vam poder tornar a compartir una estona amb l’Elisabet, el Jose i tot l’equip de la biblioteca. És gust arribar a lloc, que et rebin amb un somriure, que es preocupin de tenir-ho tot preparat, que t’ajudin, sentir les ganes de fer que les coses surtin bé, notar l’esforç i l’amor amb què es preparen les activitats. De tot cor us volem donar les gràcies, tardes com les de dimecres resulten una font d’inspiració perquè ens motiveu a intentar anar més enllà, sempre més enllà i a fer-ho sempre una mica millor, sou genials!!

Divendres en BUM baixava ben excitat a la Biblioteca de Sant Vicenç de Castellet. Feia quatre anys de l’última visita (com passa el temps!) però en teníem tan bon record que frisàvem per poder-hi tornar a ser. I de debò que no ens vàreu decebre pas, la sala era plena com feia temps que no vèiem i tots i totes amb la mascareta però amb tantes ganes de passar una bona estona. El conte va resultar molt intens i us direm que explicar les aventures del BUM a persones com vosaltres és una gran experiència: quan entrem tots i totes dins la història, quan grans i petits anem en la mateixa direcció i compartim el món de fantasia que us proposem, tot resulta tan bonic que en acabar el conte el cor ens queda trist, enyorat però alhora feliç i ple de tendresa. Quin luxe poder viure una tarda amb vosaltres, moltes gràcies! Però res d’això seria possible sense la feina de l’equip de la biblioteca que amb l’Assumpta al capdavant treballen incansablement per fer de la cultura quelcom important al poble. És un luxe trobar persones com vosaltres amb tantes ganes de fer les coses bé, de lluitar i de treballar, gràcies per rebre’ns de nou i fer-nos sentir com a casa, gràcies per tractar-nos tan bé i fer-nos sentir estimats i valorats. I gràcies especials al Rafa que va preparar la sala, es va cuidar de les llums i d’un micròfon d’última hora amb una professionalitat i una amabilitat increïbles. De tot cor moltíssimes gràcies!!

I vam tancar la setmana de contes dissabte a la Biblioteca Torrelles de Llobregat, una biblioteca on ja hi hem estat diverses vegades i que estimem amb passió. D’entrada, com passa habitualment, vàrem trobar un públic meravellós, amb moltes ganes de passar una bona estona de conte i disposada a col·laborar. Vam aconseguir trobar el Llibre Màgic de les Fades i quan el vam obrir ens vàreu demostrar, un cop més, que efectivament fa feliç a qui l’obre i la vostra cara de sorpresa i les vostres rialles varen ser el nostre tresor, les lletres especials del nostre particular llibre de moments bonics. Gràcies per ser-hi i gràcies per les vostres paraules en acabar el conte, ens fa molt i molt feliços saber que l’estona que hem passat junts us ha semblat bonica i divertida, saber que durant una estona el món ha estat per a totes i tots una miqueta més bonic ens fa sentir afortunats. I una vegada més hem d’agrair un matí tan rebonic al Toni i tot l’equip de la Biblioteca, sense vosaltres aquest món seria una mica més gris i trist. Torrelles de Llobregat té molta sort de comptar amb un equip com el vostre tan humà, tan professional, amb tanta empenta i tanta empatia a l’hora. És un autèntic privilegi poder compartir un trosset del nostre camí amb vosaltres, de tot cor moltíssimes gràcies per tot!!

I amb això tanquem una nova setmana que ens ha deixat records inesborrables però alhora en comencem una altra on visitarem Sant Cugat del Vallès, Porqueres, Quart i Constantí, és possible que la vida sigui més bonica?

Som-hi!!