Quina setmana tan bonica hem deixat enrere, una setmana on hem fet nous amics i n’hem retrobat d’antics, on hem explicat contes i ens heu alegrat amb els vostres somriures, on hem gaudit de la vostra complicitat.
Vam començar estrenant-nos en un poble molt bonic, Torres de Segre, que compta amb una bibllioteca amb encant, la Biblioteca de Torres de Segre ‘Guillem de Cervera’. Val a dir que sí, que el poble és objectivament bonic, però si marxem amb un record inesborrable és per les persones que hi hem trobat. Veure els nens i les nenes gaudint de les aventures del BUM, participant, amb els pares i mares tornant a ser els nens i les nenes que en el fons mai heu deixat de ser, tot plegat converteix una estona de conte en un somni preciós que voldríem que no s’acabés mai. Vam aconseguir trobar el tresor del pirata i veure les vostres cares d’alegria va ser el nostre petit tresor. Gràcies per regalar-nos una tarda tan divertida i bonica!! I mil gràcies a la Jose i a la Pepita per cuidar-vos de tot, per fer que tot rutllés, per uns somriures còmplices que no oblidarem, per tenir tantes ganes de fer bé les coses. Trobar persones com vosaltres al camí és un petit regal que per a nosaltres és el millor tresor del món, el poble té molta sort de comptar amb persones com vosaltres treballant per acostar la cultura a cada racó. De tot cor, moltíssimes gràcies, sou un sol!! ☀️☀️☀️☀️
Dimecres vam tornar a una biblioteca molt especial, la #bibliotecadeMirasol de Biblioteques de Sant Cugat on vam fer nous amics i amigues i en vàrem retrobar d’antics. La veritat és que explicar contes a Sant Cugat és un autèntic luxe perquè sempre hi trobem persones molt educades i respectuoses però no per això amb menys ganes de divertir-se. El conte de dimecres va ser divertit, tendre, amb molta participació i comptant amb la complicitat de les mares i els pares que ens vàreu acompanyar, es pot demanar més? Vàrem aconseguir trobar el Llibre Màgic de les Fades que efectivament va fer feliç a totes les persones que el van mirar, oi que sí? Gràcies a la Sara i a tot l’equip de la biblioteca per tractar-nos tan i tan bé, per tenir-ho tot preparat, per fer-ho tot fàcil i per tornar-nos a regalar una estona tan rebonica. Amb persones com vosaltres al costat el món és molt bonic, moltíssimes gràcies per acollir-nos de nou!!
I divendres ens vam estrenar a la Biblioteca Els Monjos i en BUM estava ben neguitós, sempre ens passa quan visitem llocs nous perquè sempre té moltes ganes de fer-ho bé i que tothom marxi amb un somriure. El cert és que vam trobar un públic meravellós, nens i nenes amb moltes ganes de participar i de fer-vos vostres les aventures del BUM. A mida que avançava el conte era fantàstic veure com aixecàveu els dits per poder-nos ajudar, com des del lloc anàveu empenyent en la direcció correcta amb la complicitat d’unes mares i pares que vàreu jugar amb les nostres bromes i que ens vàreu regalar els vostres somriures. Trobar el tresor del pirata va ser un premi més que merescut i veure la vostra cara d’alegria ens va il·luminar la tarda i el cap de setmana sencer. Una estona tan bonica no hauria estat possible sense la feina de l’Aida i tot l’equip de la biblioteca que ho teníeu tot preparat, ens vàreu rebre amb un somriure, ens vàreu posar totes les facilitats del món i ens vàreu fer sentir com a casa. De tot cor moltíssimes gràcies, trobar persones com vosaltres al camí és un autèntic regal i fan de la nostra feina la feina més bonica del món, de tot cor moltíssimes gràcies!!
I això no s’atura perquè aquesta setmana tenim dos contes més a Campdevànol i Valls de Torroella. I diumenge, ai diumenge, estrenem nou espectacle i tenim els nervis a flor de pell, quines ganes!!