Quina setmana tan bonica i intensa hem deixat enrere, una setmana que si fa un any algú ens hagués explicat no ens hauríem pas cregut de cap de les maneres.
Vam començar dimarts a la #BibliotecaVolpelleres Biblioteques de Sant Cugat amb un conte molt bonic. És gust trobar famílies tan implicades i tan educades, nens i nenes amb ganes de col·laborar i gaudir d’una bona estona de conte. Vam aconseguir trobar el Llibre Màgic de les Fades i si us haguéssiu vist les cares en obrir-lo, ai mare!! És ben bé que fa una miqueta més feliç a qui el mira, oi que si? Una tarda tan bonica no hauria estat possible sense la feina de la Isabel i tot l’equip de la biblioteca que ens varen rebre amb un somriure i ens varen tractar tan bé que en tot moment ens vam sentir com a casa. De tot cor moltíssimes gràcies, va ser una tarda molt bonica!!
Dimecres en BUM estava neguitós perquè finalment, a la tercera intentona (cortesia del COVID), podríem debutar a la Biblioteca Carles Fontserè Ara, és ben bé que les coses bones es fan esperar: quina canya de conte, amb unes nenes i uns nens amb molta energia disposades a fer tot el que estés en les seves mans per ajudar-nos, igual que les famílies. Amb tanta energia i tant entusiasme, sabeu què ens va passar? Que el conte es va fer curt i de cop i volta estàvem obrint el tresor i en BUM no se’n sabia avenir, com podia ser que hagués passat tan ràpid? Moltíssimes gràcies a la Laura i a tot l’equip de la biblioteca per fer possible una tarda tan bonica, per tenir-ho tot a punt i posar tantes ganes perquè tot sortís rodó. I també volem aprofitar per donar les gràcies a la Raquel per insistir, insistir i insistir fins que el COVID ha hagut de cedir i deixar-nos fer el conte. Quin equip teniu a Porqueres, sou genials, moltíssimes gràcies!!
I més, divendres era un altre dia d’estrena, en BUM debutava a Quart i enlloc de fer-ho a la biblioteca ho faríem (per raons d’espai i poder complir amb tots els protocols COVID) al Museu de la Terrissa. Els dubtes del BUM de seguida es varen esvair, els nens i les nenes del poble són la mar de trempades i simpàtiques i ens vàreu acompanyar durant tot el conte ajudant-nos en tot i més, així era impossible fallar! Agrair de tot cor al Jordi que confiés en el BUM per a fer una de les hores del conte de la Biblioteca, va ser un plaer compartir una tarda amb vosaltres en un espai tan bonic com el Museu, moltíssimes gràcies!!
I vam acabar una setmana tan meravellosament farcida de contes amb una visita a la Biblioteca Municipal de Constantí, on ja hi havíem estat fa algun temps i d’on guardàvem un record magnífic. Quan a mitja setmana vam saber que hauríem de fer el conte a l’aire lliure perquè a la biblioteca ja no hi cabíem en BUM es va posar molt feliç però res comparat amb la felicitat de trobar-vos en persona, de gaudir amb els nens, les nenes i les famílies de Constantí d’una estona de conte tan bonica, amb tanta implicació i amb tant respecte. Us hem de dir que és un plaer explicar contes a persones com vosaltres, moltes gràcies per venir i per ser còmplices de les nostres aventures! Si vam poder viure un matí tan rebonic va ser gràcies a la Vanesa i a tot l’equip de la biblioteca, que varen ser molt àgils replantejant el conte i varen resoldre tota la logística amb agilitat i eficiència. Ep, i amb l’ajuda de l’Antonio i la brigada, que varen fer una feina extraordinària tant a nivell tècnic com logístic. Mireu, trobar persones com vosaltres al camí és una de les coses més boniques de la nostra feina, ser testimonis de la vostra implicació i professionalitat és inspirador i veure que a més a més ho feu amb un somriure a la boca resulta una experiència impagable. De tot cor moltíssimes gràcies, amb persones com vosaltres ens veiem amb cor d’arribar a la fi del món, visca Constantí!
I res més, quina setmana tan bonica i tan intensa hem deixat enrere. Però estem feliços d’haver pogut viure tot el que hem viscut i de saber que aquesta setmana tenim dos contes que ens morim de ganes d’explicar perquè els farem en dos llocs que ens enamoren: Sarrià de Ter i Tordera.
Som-hi!!