Hem deixat enrere una setmana molt intensa i molt bonica farcida de bons moments que recordarem molt de temps i de coneixences que ens fan molt feliços.

Dijous ens vàrem estrenar a la Sala de Lectura de Coma-ruga, un equipament potser no massa gran en metres quadrats però enorme en cultura. Hi celebràvem el segon aniversari, una fita que amb tot el que ha passat durant aquests dos anys té un mèrit brutal. Hi vam trobar unes famílies meravelloses, amb moltes ganes de passar una bona estona i que ens vàreu dedicar unes paraules molt boniques en acabar, moments que sens dubte són el nostre tresor particular. I també hi vam trobar la Roser que ens va rebre amb un bon somriure i posant-nos totes les facilitats del món, amb persones així s’entén perfectament l’èxit de l’equipament i és que al final les parets només són parets, el que fa que un lloc sigui bonic i que els veïns i les veïnes tinguin ganes d’entrar-hi són les persones que hi donen vida. Però no us penseu que la Roser ho fa tot sola, eh? Dijous també vam tenir la sort de comptar amb l’Àngels, la directora de la Biblioteca Pública Terra Baixa, de qui depèn la Sala de Lectura, i quan veus amb quin amor s’ajuda, amb quines ganes s’intenta fer-ho bé, amb quina vitalitat… Amb aquesta actitud és impossible que res surti malament, de tot cor moltíssimes gràcies a totes dues per haver-nos fet tan feliços, amb persones com vosaltres al costat ens veiem amb cor d’arribar a la fi del mon.

Divendres vam visitar per primer cop la Biblioteca de #SantJaumedEnveja Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja. La veritat és que en una terra tan, tan i tan bonica semblava difícil que res sortís malament. I efectivament així va ser, varen ser molts els nens i nenes, les famílies que us vàreu acostar a la biblioteca a viure amb nosaltres una estona d’aventures i música. Va ser un conte divertit, amb molta energia, amb molta participació i va ser genial veure les vostres cares en trobar el tresor del pirata, quina alegria!! Però les coses no es fan soles, fa falta algú que les organitzi i es cuidi que siguin un èxit i aquesta va ser la gran troballa en aquest poble tan bonic: conèixer el David i l’equip de la biblioteca i la Mònica va ser un autèntic plaer perquè quan notes tanta passió per la feina, tantes ganes de fer-ho bé, tant respecte, tanta energia destinada a promoure la cultura entre les persones del poble no podem més que sentir-nos afortunats. Quina sort vam tenir de compartir un tros de camí amb persones com vosaltres, moltes gràcies per tot!!

I una setmana tan rebonica no podia acabar en cap indret millor que Tarragona. Diumenge al matí vàrem tenir el privilegi de fer un conte al Museu – Port de Tarragona, conte organitzat conjuntament pel Museu i la Biblioteca Pública de Tarragona. Heu de visitar aquest museu perquè és una preciositat i poder-hi explicar les aventures del BUM va ser una experiència increïble. Primer perquè vam tenir un públic meravellós, respectuós i amb moltes ganes de passar una bona estona, és un tot un plaer compartir un matí de contes amb persones com vosaltres. Ep, i amb en Dídac i en Marcel una vegada més amb nosaltres, quina il·lusió! I segon perquè vam poder viure de nou la feina de persones que es desviuen en favor de la cultura tot fent les coses amb amor i ben fetes. De tot cor moltes gràcies a l’Imma, la Cristina i tot l’equip de la Biblioteca i a la Mercè i tot l’equip del Museu. Ens vam sentir molt ben acollits i ens vàreu regalar una estona que recordarem temps i temps, sou genials!!

I res més, quina setmana tan bonica deixem enrere, però no ens podem relaxar perquè aquesta setmana tornem a més llocs que tenim al cor i que ens morim de ganes de tornar a visitar: Ripollet, Sant Vicenç de Castellet i Torrelles de Llobregat.

Visca!!