La setmana passada vam tenir la sort de visitar tres biblioteques que ens estimem molt: la Biblioteca d’Abrera Josep Roca i Bros, la #AmerLectura Biblioteca d’Amer i la Biblioteca Municipal de Celrà. En tots tres casos vàrem fer contes molt bonics on tots els nens i nenes i les famílies ens vàreu regalar una estona molt bonica que ens ajuda a superar tots els mals moments que hem patit (i no només la gent de la cultura) els passats mesos. De tot cor moltes gràcies per implicar-vos en les aventures del BUM, per ajudar-nos, per ser còmplices i per venir a veure’ns, sense vosaltres res de tot això tindria sentit, amb persones com vosaltres és un plaer!!

Ho diem a tot arreu que anem i també volem fer-ho aquí: la feina que fan les biblioteques sempre, i aquests dies particularment, és d’un valor incalculable. En un moment on el més fàcil seria no fer res, amagar el cap sota l’ala i no complicar-se la vida, s’esforcen en programar i acostar la cultura al màxim de gent possible. És per això que volem agrair de tot cor a la Míriam, la Cristina i tot l’equip de la biblioteca d’Abrera; a la Lídia de la biblioteca d’Amer; i a la Judith, el Jordi (molta sort!) i tot l’equip de la Biblioteca de Celrà les ganes, l’esforç, la feinada i el somriure amb que ens varen rebre. Sou un sol, sense vosaltres el nostre país seria una mica més trist i lleig, moltíssimes gràcies!!

I res més, encarem aquesta setmana sense contes avançant nous projectes, amb molta pressa i moltes ganes d’estrenar-los però posant tots els sentits per fer-ho el millor possible. Quins nervis, ja us anirem informant!!