Aquesta setmana passada era molt especial perquè estrenàvem nou espectacle, una obra que portàvem mesos treballant i resulta inevitable estar una mica neguitós esperant que arribi el dia. Però sabeu què? Era impossible arribar amb millor companyia, ja ho veureu!!
Dijous vam tornar a la Biblioteca de Campdevanol, una biblioteca que ja havíem visitat abans de la pandèmia i de la que guardàvem un bon record. És bonic veure com cada conte és diferent perquè els nens i les nenes i les famílies feu que la història mai sigui la mateixa ni es visqui amb la mateixa intensitat. Aquest cop el conte no va ser multitudinari con en l’anterior visita però si tancàvem els ulls semblava que a dins de la biblioteca hi teníem el poble sencer. Ens vàreu ajudar en tot i més, vàreu ser valentes i al final de tot vam aconseguir trobar el Llibre Màgic de les Fades, us ho podeu imaginar? La vostra cara d’alegria va demostrar que efectivament és un llibre molt especial perquè fa feliç a qui el mira, oi que sí? No ens podem estar de donar les gràcies a l’Adriana per acollir-nos de nou, per tractar-nos tan bé i fer-nos sentir com a casa, és un plaer compartir estones amb persones com tu, ets un sol!!!
I divendres al matí en BUM enfilava l’Eix Transversal amb tota la il·lusió del món disposat a conèixer els nens i les nenes de l’escola Sant Esteve de Valls de Torroella, un conte cortesia del Bibliobús Cavall Bernat. En un matí de tanta calor vam tenir el privilegi d’explicar el conte en un racó a la fresca, gaudint de la complicitat dels nens i nenes i també de tot l’equip docent, quina sort tenir unes mestres tan divertides i tan simpàtiques!! El conte va ser bufar i fer ampolles per divertit, per participat i per curt perquè ens ho vam passar tan bé que l’estona ens va passar volant!! Vam trobar el tresor del pirata i la vostra cara d’alegria i els vostres somriures ens van convèncer que nosaltres, de nou, també vam trobar el nostre particular tresor. Gràcies a tot l’equip de l’escola per fer-ho tan fàcil i ser tan agradables, ens vam sentir com al menjador de casa. I també gràcies a la Marta, l’Òscar i tot l’equip del Bibliobús Cavall Bernat per convidar-nos a l’escola i regalar-nos un matí preciós, sou genials!!
I finalment el compte enrere, tic tac, tic tac… Diumenge era el dia assenyalat al calendari, era moment d’estrenar el nostre nou espectacle, aquesta vegada dirigit a la franja de més edat de la família, els adults. Una reflexió al voltant del paper que té la música en les nostres vides i com ens acompanya en els moments vitals més importants. Gràcies a tots i totes als qui vàreu omplir la sala per a l’estrena, gràcies per riure amb nosaltres, gràcies per emocionar-vos amb nosaltres i per acceptar una petita sacsejada. Saber que la feina de mesos us va agradar és un regal únic i ens anima a seguir endavant, sortint de la nostra zona de comfort per intentar fer-ho sempre una miqueta millor.
I res més, aquesta setmana no s’atura i arriba amb contes a Calafell, Arenys de Mar i Figueres, quines ganes!!