La setmana passada la teníem marcada en vermell al calendari. Una de les coses més boniques de la nostra feina és poder conèixer persones meravelloses que resulten una inspiració per la seva dedicació i vàlua i retrobar aquestes persones sempre és motiu d’alegria. Doncs la setmana passada no una sinó tres visites especials eren les que teníem programades: la Biblioteca de Martorell, la Biblioteca de Sentmenat i la Biblioteca de Celrà.

Dilluns va ser el moment de retrobar la Josefina i part de l’equip de la Biblioteca Martorell. Aquesta vegada vàrem fer el conte al Centre Cultural, un espai preciós que es va omplir de famílies amb ganes de passar una bona estona amb les aventures del BUM. Ens ho vàrem passar molt bé i a més vam tenir l’honor de participar en el lliurament de premis del concurs “Llegir té premi”, resulta emocionant veure com les noves generacions creixen acompanyats de bones lectures que els faran més cultes i millors persones. Com sempre vam ser rebuts amb un somriure, tot estava perfectament coordinat i ens vam sentir com a casa, estimats i valorats. A Martorell hi tenim un trosset de cor que a cada visita es va fent més gran gràcies a la impagable feina de la Josefina i el seu equip, moltíssimes gràcies per rebre’ns de nou! Ah, i també un agraïment enorme a l’Adrián que ens va sonoritzar bé, ràpid i amb una professionalitat exquisida.

Dimarts vam tornar a compartir una estona amb la Gemma i l’equip de la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila de Sentmenat. Va ser una tarda molt bonica, amb uns nens i unes nenes molt divertits, amb ganes de passar una bona estona i disposades a tot per ajudar-nos. Sentmenat és un d’aquells llocs on només posar un peu a la biblioteca notem la passió per la feina, les ganes de fer les coses bé i l’esforç per fer-ho sempre millor. Per a nosaltres és un plaer i alhora un privilegi formar part de la vostra petita història i ens fa feliços saber que posem el nostre ínfim granet de sorra perquè els veïns i les veïnes de Sentmenat es facin seu l’espai i hi trobin un refugi cultural per a tota la vida. De tot cor moltíssimes gràcies per comptar de nou amb el BUM, ens feu molt i molt feliços!

I finalment dijous vam tornar a la Biblioteca De Celrà, un espai que de fa anys considerem especial i que a cada visita feu més bonic. Ens va encantar veure com tots i totes teníeu els ulls oberts com taronges mentre fèiem el conte, com patíeu i rèieu amb nosaltres i quina cara de sorpresa us va quedar quan vàreu fer desaparèixer el mocador groc, en BUM encara ara es demana com ho vàreu aconseguir!! Una estona deliciosa que seria impossible sense la feina de la Judith, una feina feta amb empenta, qualitat i amb un somriure encomanadís. El món necessita més persones com ella i nosaltres de moment tenim la gran sort d’haver-hi pogut compartir un tros de camí, de tot cor moltíssimes gràcies per rebre’ns de nou i fer-ho tot tan fàcil!

I res més, tanquem una setmana preciosa i n’encetem una altra que ens té motivadíssims perquè visitem dues biblioteques noves a Coma-ruga i Sant Jaume d’Enveja i tornem a Tarragona, una ciutat que ens estimem amb passió.

Quines ganes!!