Divendres en BUM estava molt content, poder-nos estrenar a la Biblioteca d’Alcover explicant les nostres aventures era motiu més que sobrat per estar una mica nerviosos i amb moltes, moltes i moltes ganes que arribés l’hora de començar.

D’entrada ja us ho direm clar, quin tros de conte ens vàreu regalar! És gust trobar nens i nenes tan trempades com vosaltres, amb tanta vitalitat i tantíssimes ganes de col·laborar. Ens feia falta ajuda? Doncs ens trobàvem un bosc de dits a davant. Què havíem de ser valents? Doncs tots i totes empenyent i amb ganes de resoldre els misteris del conte. Que les mares i els pares ens havíeu d’ajudar? Doncs totes i tots amb un somriure a la boca disposades a tot. En aquestes condicions és molt difícil que el conte no surti bé, de fet ens ho vàrem passar tan bé quan vam trobar el tresor ben amagat darrera uns coixins en BUM va pensar: “Ja estem? Però si tot just acabem de començar!”. Però no BUM, ja fèia estona que hi érem però és que quan ens ho passem bé el temps passa volant. Per sort encara ens quedava la sessió de bateria on tots i totes, grans i petites, ho vàreu fer molt i molt bé. En BUM s’ho mirava ben content i pensant que no hi ha res millor al món que les vostres cares d’il·lusió asseguts davant l’instrument.

Divendres vàrem tenir la gran sort de creuar el nostre camí amb el de la Pepi. És gut trobar persones com ella amb aquesta il·lusió, amb aquestes ganes de fer rutllar les activitats. Moltíssimes gràcies per fer-nos confiança, per convidar-nos a compartir una estoneta amb vosaltres i conèixer els nens i les nenes d’Alcover. Gràcies a tu el poble disposa d’un espai viu i agradable que ens obre les ments i ens fa una mica més lliures, un autèntic privilegi! Ets genial, moltíssimes gràcies per tot!!

I res més, a descansar que el febrer serà mogudet i dissabte hi tornem a la Bibliosantfeliu de Sant Feliu de Llobregat. En tenim mooooltes ganes!!