Dimecres en BUM estava neguitós. Visitàvem la Biblioteca Pública de la Selva del Camp, un lloc amb un nom tan atractiu per a ell com desconegut. I pensava, com seran els nens i les nenes? I les famílies? Els agradarà la nostra proposta?

Us ho hem dit moltes vegades i us ho repetim ara: quan arribem a la biblioteca ja tenim una idea de com aniran les coses. I dimecres, només d’arribar, tots els dubtes es van esvair de cop perquè la Rosanna ens va rebre amb un somriure d’orella a orella, a l’acte ens va fer sentir com a casa, tot estava preparat, només vam haver de muntar-ho tot i llestos. Aquest és el gran tresor de les biblioteques del nostre país, les grans persones que hi trobem treballant i esforçant-se perquè la cultura arribi a tothom independentment de l’edat, l’origen, les idees, poseu-hi el què vulgueu. Cultura per a TOTHOM. Rosanna, gràcies per convidar-nos i per tractar-nos tan bé, per fer-nos sentir estimats, respectats i valorats. Amb persones com tu és un gust descobrir cada racó del nostre país i compartir un trosset de camí. Vaja, que ets un SOL, moltíssimes gràcies!!!!!

El conte va ser mogut però bonic, en BUM es va haver d’emplear a fons però al final vam aconseguir que tots i totes arribéssim junts al nostre destí. I quan vam trobar el pirata i ens va donar el mapa ho vàreu fer tan bé que vam descobrir que el tresor era amagat en un racó, visca!! Llavors el vàrem obrir i per les vostres cares en BUM diu que creu que sí que és veritat que fa feliç a qui l’obre, oi que sí? Després va venir una sessió de bateria molt bonica on tots i totes ho vàreu fer molt i molt bé.

El conte de dimecres passat va ser molt bonic perquè ens va permetre fer nous amics i amigues. A banda de la Rosanna vam trobar també una part de la Penya Lila amb la família i ens va fer molta il·lusió poder compartir amb calma el nostre dia a dia fent-la petar una estona. I això ens encanta perquè al final de tot el més important és saber que gràcies a la nostra feina tenim l’oportunitat de conèixer gent meravellosa de casa nostra. Es pot demanar més?