Divendres en BUM tornava a la Biblioteca Valentí Almirall del Papiol amb moltíssimes ganes. Ja feia 3 anys de l’última visita, com passa el temps! Però el record que en tenia era molt bonic, especialment perquè sempre estarem eternament agraïts a les biblioteques que ens varen donar suport quan vam començar la nostra aventura.

No va ser un conte fàcil però en BUM té claríssim que hem de donar prioritat als nens i les nenes que ens escolten i tenen ganes de passar una bona estona. Però ep, no ens malinterpreteu, no va ser un conte dolent, tot el contrari!! Vam riure, vam patir i ens vàreu ajudar com mai, és gust veure com tots i totes ens voleu ajudar i aneu aixecant el dit enlaire com si volguéssiu tocar el cel. Ens vàreu demostrar que al Papiol sou valentes i decidides i ni us vàreu arrugar ni deixar intimidar, vàreu entrar al Castell Maleït amb decisió i sí, vàreu obtenir el vostre premi, vàrem trobar el Llibre Màgic de les Fades. I després va venir una sessió de bateria molt bonica on tots i totes ho vàreu fer molt bé, en BUM estava encantat!! Ah, i no volem deixar de dir que els voluntaris vàreu estar molt bé i que vàrem encertar el paper del bibliotecari, oi? Ja es notava que està acostumat a parlar en públic, hehehe…

La veritat és que divendres vàrem quedar meravellats amb la capacitat d’organització i mobilització de la Biblioteca. La tarda era farcida d’activitats, hi havia lloc per a tothom i tot estava perfectament sincronitzat. I això no es fa sol, al Papiol teniu la sort, la immensa sort, de tenir un equip increïble al vostre servei. Té molt mèrit la tasca que s’hi duu a terme i en BUM vol donar les gràcies a la Núria, la Sílvia i tot l’equip de la Biblioteca per l’esforç, per les ganes de fer-ho bé, per improvisar un espai on ens hi vam trobar meravellosament bé i per fer-nos sentir com a casa. Trobar persones com vosaltres al camí és inspirador i alhora emocionant, moltíssimes gràcies!!!!

I res més, seguim!!