I dijous, després de la doble sessió de l‘espectacle “The Rock’n’Roll Hipsters i els instruments del Rock” al matí, vam enfilar cap a la Biblioteca de Campdevànol. En BUM estava confiat perquè el #Ripollès és una comarca que ens agrada i on hem viscut molt bones experiències.

La veritat és que el conte va ser molt divertit perquè tots els nens i nenes us vàreu fer còmplices de la nostra història. De seguida que necessitàvem ajuda us trobàvem disposades i disposats i això al BUM sempre li fa molta il·lusió. Després de patir una mica i passar por amb un soroll desconegut vam aconseguir salvar el pirata, llegir el mapa i… I tant com sí, trobar el tresor del pirata, quines cares d’alegria quan el vàrem obrir!! I després va venir una sessió de bateria molt bonica, quina manera d’arrodonir la tarda.

Com sempre res de tot això seria possible sense la feina i l’esforç de les persones que donen vida a les biblioteques del nostre país. Moltíssimes gràcies a l’Adriana per confiar en la nostra proposta i convidar-nos a compartir un trosset de camí, fins la propera!!

I baixant de Campdevànol en BUM estava cansat però content, divendres dos contes més, visca!!