Quines ganes tenia en BUM d’arribar a Blanes per conèixer els nens i les nenes i de passada per veure una mica el mar. Un mar, el nostre, que ens embadaleix i ens atrapa i que ahir estava ben enfadat, ens hi hauríem pogut passar hores mirant-lo!

Ahir la Biblioteca Comarcal de Blanes era plena de valentes i valents que vàreu desafiar el mal temps i vau decidir compartir la tarda amb nosaltres. Cada conte té el mateix fil argumental però cada conte és diferent perquè vosaltres sou únics i irrepetibles. Ahir a Blanes va tocar una sessió tendra, la majoria éreu petits i petites però això no us privava d’obrir els ulls com taronges i ajudar-nos en tot allò que vam necessitar. Mica en mica, sense presses, ens vam anar acostant al moment final, la cerca del tresor! I aquí sort en vam tenir de l’Abril que amb 8 anys ens va demostrar que llegeix molt i molt bé, alt i clar, gràcies a ella i a la Laia ens en vam sortir i vàrem trobar el tresor ben amagat, visca!! I després vàrem tenir una sessió de bateria molt bonica on en BUM diu que tots i totes ho vàreu fer molt i molt bé.

Res de tot això seria possible sense els i les bibliotecàries del nostre país que lluiten dia rere dia per fer-nos més cultes i més lliures. Ahir vam poder tastar en primera persona la professionalitat de l’Anna Rosa i tot l’equip de la Biblioteca de Blanes. Moltíssimes gràcies per comptar amb nosaltres per a la vostra hora del conte, va ser un plaer visitar-vos i passar una estona tan bonica, sou genials!!

I res més, no parem i dissabte tornem a la Biblioteca del Masnou, visca!!!