En BUM tenia moltíssimes ganes de tornar a Sant Antoni de Calonge, hi guardàvem un record molt bonic del conte que hi havíem fet a finals de 2016 (com passa el temps!) i us podem ben assegurar que vam tornar de nou encantats de la vida.

Ens encanta veure-us participar de les nostres aventures, ja sigui ajudant-nos a l’escenari o des dels vostres llocs, i encara ens agrada més veure com us feu vostra la història i entreu de ple en el nostre món imaginari. Divendres a la Biblioteca Sant Antoni estàveu tan posats i posades en la història que hi havia vegades que us havíem de retenir, només teníeu ganes d’avançar, avançar i avançar i això és meravellós, veure com us brillen els ulls frisant pel què vindrà. Tots i totes ens vàreu demostrar una valentia superlativa i sou unes aventureres i aventurers de primer nivell, quina canya!! Amb tanta energia era impossible fracassar i després de trencar l’encanteri i seguir les indicacions del mapa vàrem trobar el Llibre Màgic de les Fades amagat en un racó, visca! I quan el vàrem obrir vam poder demostrar un cop més que, efectivament, fa feliç a qui l’obre, quines cares d’alegria!! Després vàreu protagonitzar una sessió de bateria molt rebonica on el millor de tot no va ser l’extraordinari nivell que vàreu demostrar, el millor va ser els vostres somriures assegudes i asseguts davant l’instrument, sou un sol!!

Sempre us ho diem, quan arribem a una biblioteca ja sabem com anirà la tarda. Divendres la Verònica ens va rebre amb un somriure, amb tot preparat, es notava l’esforç per aconseguir que la tarda fos un èxit. I per més vegades que ho vivim ho continuem trobant sempre igual d’inspirador perquè veure les vostres ganes, la vostra professionalitat, el vostre entusiasme per fer arribar la cultura a cada racó és senzillament increïble. Per tant Verònica, de part del BUM i de tota la colla, moltíssimes gràcies per tornar-nos a acollir i per regalar-nos una tarda tan bonica, va ser un plaer poder compartir un altre trosset de camí amb tu, ets genial!!

I res més, aquesta setmana també serà una gran setmana perquè tindrem dos contes, a Tordera i l’Hospitalet de l’Infant, quines ganes!!