Ahir ens estrenàvem a la Biblioteca Elisenda de Montcada de #MontcadaiReixac mircultura.cat amb el convenciment que en una biblioteca amb un nom tan bonic les coses havien de funcionar bé per força. Amb això al cap vàrem entrar i el primer que vam trobar va ser un somriure d’orella a orella, després va venir la Gemma que ens va ajudar en tot i més i amb unes nens i nenes disposats a passar una gran tarda… Vaja, no podíem demanar més!!
El cas és que el conte va resultar molt divertit i bonic i va ser gràcies a vosaltres. Amb uns nens i nenes tan trempades, amb ganes de divertir-se i disposades a ajudar en tot el que demanàvem, què podia sortir malament? Res! Però ahir també vàrem tenir la sort de comptar amb uns pares i mares, iaios i iaies, amics i amigues molt respectuosos i respectuoses i amb moltes ganes d’ajudar. Vàrem tenir un efecte especial molt ben tocat i una bibliotecària de la selva molt simpàtica que va brodar el seu paper. Ens sentim afortunats de fer contes per a persones com vosaltres i les vostres felicitacions en acabar ens fan sentir feliços i és la millor recompensa al nostre esforç per fer-ho sempre una miqueta millor. I després va venir la sessió de bateria, en BUM no va perdre detall i ens va dir en acabar que havia quedat parat del nivell que teniu a Montcada i Reixac. I és que tots i totes ho vàreu fer molt bé i veure la vostra cara d’alegria tocant la bateria no es paga amb tot l’or del món.
Ja us ho hem avançat abans, quan les coses comencen bé han d’acabar bé per força i la manera com ens vàreu rebre, la manera com ens vàreu tractar, el respecte que vàrem sentir…. Tot això diu molt, moltíssim, de la Gemma i de tot l’equip de la Biblioteca Elisenda de Montcada. Per tant moltíssimes gràcies per convidar-nos i per tota la feina que feu, que la sala ahir fos plena de nens i nenes és gràcies al vostre esforç i la vostra tenacitat i estem molt i molt contents d’haver pogut compartir una tarda amb vosaltres. Sou genials!!
I res més, ara toquen uns dies de descans que dedicarem a repassar tot el material, continuar amb l’extenuant feina de buscar noves dates d’actuacions, enllestir nous projectes i encarrilar idees que algun dia veuran la llum. I intentarem refer-nos una mica i agafar forces perquè ens esperen un abril i un maig frenètics amb més de 20 actuacions. I no ens sap greu no, estem moooolt contents que ens feu confiança!!
Bones vacances!!!!