Som feliços. Tenir l’oportunitat de fer actuacions com la d’ahir a la tarda a la #BibliotecaCanyadó de Biblioteques de Badalona, tenir el plaer de conèixer persones com les que vam trobar, poder riure i fer-nos la vida una miqueta més agradable… És un privilegi i alhora és la nostra benzina.

Ahir a Badalona ens vàreu regalar una tarda inoblidable. Una de les sensacions més boniques que podem tenir en explicar contes és la de saber que anem tots i totes a una, que caminem el mateix camí amb ganes de compartir un moment únic i irrepetible. I quan a aquest camí s’uneixen les mares i els pares, quan deixem d’explicar el conte als nens i les nenes per explicar-lo a totes les persones de la sala és tan plaent… Saber que per un moment som tots i totes iguals, que els grans podem ser petits, que els petits poden ser grans i només ens uneix allò que compartim, sentir això ens omple de vida. I ahir a Badalona la màgia va tornar a aparèixer rient junts, patint junts, participant junts. Va ser gust veure com, malgrat tot, els dits s’aixecaven per ajudar-nos, com contestàveu una a una totes les preguntes i amb quines ganes senyalàveu en Xim. Al final, com no podia ser d’altra manera, vam trobar el Llibre Màgic que, com vam poder comprovar, ens va fer una miqueta més feliços, oi que sí? Després del conte vam fer una sessió de bateria petiteta però molt bonica, ens hem d’adaptar als temps que vivim però us prometem que quan la normalitat torni (que tornarà, no en dubteu) us farem una sessió doble per compensar!!

Una tarda tan rebonica com la d’ahir no seria possible sense els herois i les heroïnes de les nostres biblioteques. Amb la que està caient, amb mil i una dificultats, fan que la cultura continuï viva i programen espectacles, tallers, clubs de lectura… Ep, amb totes les precaucions del món i algunes més per si de cas i gràcies a ells i elles podem dir que la cultura és segura. Per tant volem dir al Jordi i a tot l’equip de la biblioteca que sou meravellosos, que viure una tarda al vostre costat ha estat un regal, que veure com us hi heu esforçat ha estat un privilegi i dir-vos que sense persones com vosaltres aquest món seria un lloc més gris i trist on viure. Gràcies per donar-nos color, per rebre’ns amb un somriure, per fer-nos sentir com a casa i estimats i, sobretot, gràcies per donar-nos una oportunitat en uns dies tan difícils, sou GENIALS!!!

I res més, amb més ganes que mai de fer la nostra feina i motivadíssims esperem amb moltes ganes el cap de setmana perquè si el Covid no ho impedeix serem a Vandellós i Cassà de la Selva, quines ganes!!!!