Visitar Castelldans és una alegria, qui ens hauria dit mai que en aquest petit poble de Les Garrigues podríem arribar a ser tan i tan feliços. I divendres, un cop més, ens vàreu demostrar que hi hem trobat una segona llar, un lloc especial on de fa anys hi tenim un trosset de cor que cada vegada és més gran.

Els nens i nenes de l’escola Timorell sou genials, així de clar. Explicar contes en temps de Covid no és fàcil: no us podem fer sortir amb nosaltres a l’escenari i si ho fem és amb moltes restriccions, no ens podem tocar, la distància ens pot fer perdre intensitat… Però a Castelldans ho vàreu fer tan bé que si tancàvem els ulls us notàvem al nostre costat. Quines ganes de col·laborar, quina passió per intervenir, quina implicació en cada cosa que us demanàvem… Explicar contes així és un regal del cel!! I quin fart de riure ens vam fer, de patir, de sorprendre’ns, com no podia ser d’altra manera vàrem aconseguir alliberar l’estel dels desitjos i vam poder gaudir del tresor, el tresor que el Rei Fosc no va voler perquè enlloc de fer-nos més rics ens fa una miqueta més feliços, oi que si? La part negativa és que no vam poder fer la tradicional sessió de bateria, estem en un temps on cal ser prudents però us prometem que quan hagi passat la pandèmia, que tard o d’hora marxarà, si convé ens hi estarem el doble.

Castelldans és un poble petit amb un tresor molt ben amagat: la biblioteca. I la biblioteca té un tresor a dins, un tresor a dins del tresor, que és la Carme. De la seva mà Castelldans s’ha convertit en un lloc molt especial per a la Companyia i és per això que en BUM i tota la colla et volem donar les gràcies, persones com tu fan del món un lloc més bonic on viure, ets genial!! I també volem donar les gràcies al Conrad per tenir les idees tan clares i per rebre’ns amb els braços oberts, és un plaer tractar amb persones com tu!! I no ens volem deixar d’agrair a tot l’equip de mestres i personal de l’escola Timorell que ens rebéssiu amb els braços oberts i ens féssiu sentir com a casa, moltes gràcies per regalar-nos una tarda tan agradable.

Malauradament, un mes de novembre que havia de ser frenètic ha quedat reduït al no-res. Ara mateix tenim gairebé totes les actuacions cancel·lades i no fa pinta que el 2020 ens porti gaire més feina. És el que hi ha, ens ho agafarem amb esportivitat perquè no és en les nostres mans canviar-ho. El que sí que us assegurem és que no hi ha Covid que ens tregui les ganes de pujar als escenaris o sigui que continuarem treballant fort per estar a punt quan puguem tornar a actuar.

Seguim!!