La veritat és que hi ha dies que en BUM torna a casa satisfet per la feina feta però amb una mena de buidor al cor difícil d’explicar. Imagineu-vos que un dia esteu a taula, envoltats dels amics o la família o aquells qui més estimeu i arriba l’hora d’aixecar-se i tornar cadascú a casa seva. Tornes a casa content perquè has passat una bona estona però un pèl trist perquè t’hauria agradat que aquell moment hagués durat una mica mési no saps quan es podrà repetir. Bé, no sabem si ens hem explicat gaire bé però aquesta és la sensació que teníem ahir tornant de Girona.

I és que hi ha contes que voldries que no s’acabessin mai. Perquè quan us veiem les cares d’il·lusió, l’emoció per saber què passarà, la mirada de les mares i els pares feliços veients les seves filles i fills passant una bona estona… És una sensació brutal que ahir vàrem tenir el privilegi de viure a Girona. D’entrada moltes gràcies a tots i totes els qui ens vàreu dedicar una estoneta de la vostra vida, veure el racó del conte ple a vessar va ser magnífic. Però és que a més els nens i les nenes de Girona ahir estàveu radiants, quines ganes de participar, si feia falta ajuda se’ns plantava un bosc de dits a davant, si feia falta una empenta tots i totes des dels vostres llocs estàveu preparats per anar allà on calgués… En BUM diu que no s’ho podia creure, s’ho estava passant tan bé que de cop i volta ja estàvem obrint el Llibre Màgic que en Cesc, el nostre nou amic de Girona, havia trobat ben amagat. I quan el vam obrir, ai mare! És ben bé que era el Llibre Màgic de la Felicitat, i tant com sí!! Però no us ho perdeu, la sessió de bateria d’ahir va ser de molta qualitat, multitudinària i ordenada, ningú es va enfadar, i aquí volem fer un reconeixement especial a la paciència dels nens i les nenes grans que estaven al final de la fila i a les mares i els pares que amb la vostra actitud vàreu fer que un moment que podria haver estat caòtic fos divertit i relaxat. De tot cor moltíssimes gràcies!!

Res d’això seria possible sense la feina impagable de Biblioteques de Girona, que fins i tot a l’estiu fan mans i mànigues per acostar la cultura a cada racó de la ciutat. Moltes gràcies a tot l’equip, a la Laura i a la Maria que ahir ens va acompanyar. Ens sentim afortunats i agraïts de comptar amb la vostra confiança, sou genials!!

I res més, a descansar perquè demà hi tornem en el que serà l’últim conte d’agost i d’estiu i el farem en una biblioteca on ens fa moltíssima il·lusió tornar: la Biblioteca Municipal Canet de Mar. Llavors tindrem quatre setmanes per descansar però només de contes, eh? Perquè encara ens falten alguns “Homenets” i, sobretot, tota la feina de gestió i contactes necessària per omplir l’agenda. Uffff… Aquesta és la part que es fa més pesada però tenim molta sort de tractar sempre amb persones que ens ho posen mooolt fàcil.

Va, fins dijous!!