Divendres en BUM tenia moltes ganes de visitar la Biblioteca de Perafita perquè tenia molt bones vibracions i la seva trompa no va fallar, quina tarda tan bonica!!

La veritat és que és gust explicar contes a persones com vosaltres tan participatives i respectuoses. La biblioteca era plena de gom a gom i quan vau adonar-vos de com funcionava el conte us vau llençar a viure les nostres aventures amb passió. Cada vegada que ens feien falta voluntaris s’alçava un bosc de dits davant nostre i tots i totes, sense excepció, ho vàreu fer meravellosament bé. Mica en mica vàrem anar superant tots els entrebancs, vivint totes les aventures i al final, com no podia ser d’altra manera, vam trobar el tresor del pirata ben amagat en un racó, quines cares d’alegria i sí, també de felicitat!! Després vam tenir una sessió de bateria molt bonica on tots i totes us vàreu animar a participar amb un entusiasme que feia caure la baba al BUM, quina canya!!

Divendres vam tenir el plaer de compartir un tros de camí amb els nens, les nenes i les famílies de Perafita. Però hi ha d’haver algú que ho organitzi, hi ha d’haver algú que s’esforci en muntar activitats per acostar la cultura a tots i a totes. Veïns i veïnes de Perafita, teniu la immensa sort de tenir la Letícia al vostre servei: hi vam veure entusiasme, ganes de fer coses, passió per la feina ben feta… Ens vam sentir com a casa des del moment d’entrar per la porta, ens vam sentir respectats, ens vam sentir estimats, ens vam sentir valorats. És difícil explicar-ho però ens vam sentir tan bé divendres que ens agradaria haver allargat la tarda una estona més. Letícia, de tot cor, moltíssimes gràcies per comptar amb els nostres contes, gràcies a tu, als nens i nenes i a les famílies que ens vàreu venir a veure hi hem deixat per sempre més un trosset de cor.

I ben contents i feliços vam anar a dormir d’hora perquè l’endemà en BUM tornava al Prat de Llobregat, quines ganes!!