Poc ens pensàvem quan baixàvem al Vendrell què ens hi trobaríem allí. Sí, hi baixàvem a explicar un conte i vam tornar a casa amb un somriure d’orella a orella i una sensació curiosa… Podria ser la de la felicitat d’haver viscut una tarda tan bonica que no trobarem les paraules justes per explicar-vos-ho.

“PLACES EXHAURIDES”. Sí sí, en BUM flipava!! Ep, no us penseu que se’ns han apujat els fums, això és gràcies a la feinada que fa la Biblioteca Pública Terra Baixa… Però d’això en parlarem després. El cas és que amb la sala plena de gom a gom de nens i nenes, de pares i mares i famílies disposades a passar una bona estona vam arrencar les aventures. I quin plaer, quina meravella, us vau portar tan i tan bé que tots i totes ens vàrem endinsar en el nostre món imaginari disposades a tot. Tots i totes les qui vàreu sortir ho vàreu fer molt bé i vam riure, patir, passar por… Bé, por no gaire, si sou molt decidides!! I al final, és clar que sí, vàrem trobar el tresor del pirata ben amagat, quina alegria quan el vam obrir i vam poder comprovar que, efectivament, fa feliç a qui l’obre!! I després va venir una extraordinària sessió de bateria on, a banda de demostrar que teniu un nivell altíssim, ens va encantar veure les vostres cares de felicitat asseguts i assegudes davant l’instrument, visca!!

Anem a les places exhaurides. Si la sala era plena no era mèrit ben bé nostre sinó de l’equip de la biblioteca que treballa amb amor i dedicació per oferir activitats als veïns i veïnes del Vendrell. Dilluns ens vàrem sentir privilegiats de compartir una estona del nostre camí amb la Gemma i tot l’equip de la biblioteca que ens vàreu tractar de meravella, que ens vàreu fer sentir com a casa, que ens vàreu fer sentir estimats i valorats. Moltíssimes gràcies per acollir-nos, les persones del Vendrell tenen una sort immensa de comptar amb un equip de professionals com vosaltres, desitgem que ho continuïn gaudint i que tingueu un futur ple d’èxits. Nosaltres us podem dir que des de dilluns al Vendrell hi hem deixat un trosset de cor, sou increïbles!!

I res més, seguim endavant, se’ns presenta un novembre carregadíssim però no ens queixem, no, tot el contrari, estem taaaan feliços!! Som-hi!!