Ahir en BUM tornava a casa molt i molt content, fer nous amics i amigues sempre és bonic i veure la passió que els nens i les nenes del nostre país tenen per la música ens encanta.

Sovint us diem que la màgia dels contes és que mai hi ha dos iguals. Ahir no va ser un conte fàcil, no us enganyarem, però això no vol dir que no fos ben divertit perquè els nens i les nenes de la Biblioteca de Vallirana Josep M. López Picó teniu una gran virtut: us sabeu sobreposar a tots els incovenients del conte i ahir mica en mica us vàreu anar armant de valor, ens vàreu ajudar com mai, vàrem posar ordre allà on calia i vàrem riure de cor quan ens venia de gust i al final… Al final! Sí, i tant com sí, el pirata ens va donar el mapa del tresor i vam trobar-lo amagat darrera uns llibres, quina il·lusió i què contents estàveu i ai mare, quan el vam obrir… En BUM encara està emocionat de veure les vostres cares de felicitat en veure què hi havia dins del cofre, és meravellós veure com de vegades, una cosa tan petita, ens pot fer tan i tan feliços. Però és que la sorpresa més gran de la tarda se la va endur en BUM quan va començar la sessió de bateria. Va, digueu-nos la veritat, tots i totes teniu una bateria a casa, oi? Perquè sinó no és normal que tothom toqui tan però que tan bé, si n’hi havia que varen fer redobles i tot!!! Molt bé, molt rebé, en BUM estava molt content i no se’n sabia avenir.

Ahir vàrem tenir la sort de conèixer una nova biblioteca i amics i amigues de #Vallirana us hem de dir que sou privilegiats. Sou privilegiats per l’equipament que teniu però no ens enganyem, això són quatre parets, l’autèntica màgia l’hi posen les persones que hi treballen. Ahir vàrem ser testimonis que la seva tasca va molt més enllà de la que tocaria a una biblioteca, no només ens ajuden a ser més cultes i lliures sinó que a més són un element cohesionador que fa una tasca sorda però vital. I no és fàcil, us en podem donar fe, perquè de vegades trobes persones de tota manera i no sempre el respecte és bidireccional. Però l’equip de la biblioteca hi és i esdevé referència per a molts nens i nenes que justament necessiten algú que des de l’exigència els estimi i els ajudi a ser bones persones. Per tant en BUM i tota la colla volem dir a la Ilumi i a tot l’equip de la biblioteca que conèixer-vos ha estat un privilegi i una inspiració, moltíssima sort amb tot el que us arriba i de tot cor moltíssimes gràcies per haver-nos deixat ser una petitíssima part de la vostra història. Sou increïbles!!!

I res més, a descansar perquè demà dijous en BUM torna a la Biblioteca Lambert Mata de #Ripoll i en té tantes ganes que ja el tenim ben nerviós preparant totes les coses.

Fins demà!!