Qui ens hauria dit quan baixàvem a la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia que viuríem una tarda tan màgica… Però és que va ser un conte tan bonic que en BUM va tornar ben callat, recordant tots els moments, assaborint-los, intentant fixar-los a la memòria per sempre més.

D’entrada la sala era plena de gom a gom. Quin xivarri, pensareu… Doncs no, silenci. Sí, tots i totes ben posades i assegudes al lloc esperant que comencéssim, no ens en sabíem avenir!! Però això no vol dir ni de bon tros que no participéssiu, tot el contrari, en començar amb el “Temps era temps…” es va obrir la porta a un món de fantasia on tots i totes us vàreu convertir en còmplices. I cada vegada que ens feia falta ajuda ens trobàvem un bosc de dits a davant, tots i totes les qui vàreu sortir ho vàreu fer molt bé i tots els altres, des dels vostres llocs, ho vivíeu amb un entusiasme i una alegria que ens hauria agradat que el món es parés per poder-nos-hi estar allà hores, hores, hores i més hores. Amb unes mares, pares, familiars i futurs mestres totalment implicades i quan anem tots a una és taaaaaan bonic. Després de viure totes les aventures possibles, superar pors, riure una mica i patir una estona vàrem acabar trobant el pirata qui ens va donar el mapa i… Si us haguéssiu vist les cares, quina alegria, és ben bé que el tresor del pirata fa feliç a qui el troba i de vegades ens cal tan poc per ser feliços, oi? Després vàrem tenir una sessió de bateria molt divertida on el millor no va ser que ho vàreu fer molt bé, no, el millor va ser veure les vostres cares d’il·lusió asseguts i assegudes davant l’instrument, això no té preu.

Ahir va ser una tarda màgica i la màgia s’ha de buscar, res ve sol. Ahir vàrem tenir la sort de trobar la Teresa, l’Andrés i tot l’equip de la Biblioteca i ara entenem que elles i ells són la màgia. Resulta inspirador trobar persones amb tanta empenta, amb tant ofici, amb tantes ganes de fer que les coses surtin bé. Vàrem ser rebuts amb un somriure, amb tot preparat, amb en Boti Boti a punt amb una selecció de llibres, ens vàrem sentir respectats, ens vàrem sentir valorats i sobretot ens vàrem sentir estimats. És un privilegi compartir tardes amb persones com vosaltres i us en volem donar les gràcies, ahir vam deixar un trosset de cor a la vostra biblioteca i en BUM diu que sou GENIALS!!

Però això no acaba aquí, encara us volem explicar una cosa. Ahir vàrem tenir el gust de conèixer en Pol, un noi molt trempat amb ganes de ser actor i us podem ben assegurar que ens va demostrar que de fusta no li’n falta. No és habitual treure a l’escenari un nen o nena que tingui la seva naturalitat ni el seu enginy, vam quedar astorats!! Pol, endavant, que els somnis són per fer-los realitat, aprofita totes les oportunitats i moltes gràcies per haver-nos dibuixat a totes i a tots un somriure als llavis, això ja no ens ho treu ningú!!

I ara sí, a descansar que dissabte ens estrenem a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de #Calella i en tenim moltíssimes ganes, quins nervis!!