Divendres vam tenir el plaer d’experimentar les sensacions que fins fa no fa gaire teníem la sort de viure pràcticament a diari explicant contes en directe i presencials. Sí, amb un munt de restriccions, però gaudint de les vostres reaccions, dels vostres comentaris, dels vostres aplaudiments. Va ser una tarda memorable i emocionant que ens va fer desitjar encara amb més ganes que torni la normalitat.

Deixeu-nos que abans de res donem les gràcies a la Regidoria de Cultura de Vandellòs-Hospitalet.cat per la valentia i l’encert de seguir programant cultura. La cultura és segura, i tant com sí, però també fa falta convenciment i decisió per tirar endavant la programació malgrat el panorama actual. Per això de tot cor us ho volem reconèixer i us en volem donar les gràcies perquè els riures de divendres, les sensacions, l’emoció no ens arreglen el Covid però sí que ens donen salut mental i ens fan una miqueta més feliços a tots i a totes. I també volem reconèixer a totes i cadascuna de les persones que ens vàreu venir a veure la vostra decisió, els vostres fills i filles estimen i estimaran la cultura perquè vosaltres els haureu demostrat com n’és d’important. Gràcies pel vostre escalf i les vostres ganes de passar-ho bé, ens vàreu regalar una tarda meravellosa!! Us podem ben assegura que al vostre poble divendres hi vam deixar un trosset de cor, sou genials!!!

El conte va ser molt rebonic, vam viure un munt d’aventures i vam acabar trobant el tresor del pirata, no podia ser d’altra manera!! I en veure les vostres cares de felicitat en obrir el cofre vam saber que efectivament hi ha tresors que no ens fan més rics però sí que ens fan una miqueta més feliços i al capdavall, què és més important?

Malauradament tornem a tenir un desert davant nostre, a mida que anem tancant dates les hem d’anar anul·lant per culpa de la situació sanitària. Però no defallim, moltes biblioteques continuen programant de manera virtual i volem aprofitar per donar-los les gràcies, són la viva demostració que voler és poder i que mentre hi hagi persones que creguin i que lluitin per mantenir viva la cultura ens en sortirem.
Va, som-hi, que totes les coses bones i dolentes acaben passant i ja falta menys perquè el Covid sigui història, ànims!!!