Diuen que les coses bones es fan esperar, potser és per això que teníem tantes ganes de recuperar el conte que dimarts passat vam haver de suspendre pel temporal Glòria. I és que al BUM li encanta visitar la Biblioteca Ilturo, és un lloc ben especial, bonic, on ens sentim com a casa i on els nens i nenes ens regaleu contes ben diferents.

Perquè sou els nens i les nenes, les famílies, els qui feu cada conte diferent. La història sempre és la mateixa però les vostres reaccions, la vostra manera de fer, ens obliga a explicar cada conte de manera que acaba essent únic i irrepetible. Ahir vam començar el conte amb preguntes i tots i totes els qui vàreu sortir teníeu les vostres pròpies idees respecte les nostres aventures així que, quan calia anar a un lloc, hi anàveu sense embuts, quan calia ser crític no dubtàveu a qüestionar-ho tot. Quina meravella, pensava en BUM, no perdeu mai de la vida aquesta actitud! I en BUM ja es volia explicar i donar-hi voltes però vosaltres res, de cara a barraca i a fer les coses pràctiques, quin riure!! Amb tanta decisió era impossible fracassar i vam trobar el Llibre Màgic de les Fades amagat en un racó de la Biblioteca gràcies a les precises indicacions de la Illari qui, per cert, va llegir molt i molt bé. I quan el vam obrir vam poder comprovar que efectivament el Llibre Màgic de la Felicitat fa feliç a qui l’obre, visca!! Després vàrem tenir una sessió de bateria molt bonica on tots i totes ho vàreu fer molt bé, hi vau posar moltes ganes i on els vostres somriures ens van acabar d’il·luminar la tarda.

La nostra feina té dues coses molt boniques: una és conèixer gent meravellosa, l’altra és retrobar-la. Ahir va ser un plaer poder tornar a saludar la Judit, la Zoraida i tot l’equip de la Biblioteca. Persones que sense escarafalls et fan trobar com a casa des del primer segon i que ens fan sentir estimats i respectats. És un luxe visitar-vos i veure com us esforceu per fer de la cultura quelcom important a Cabrera de Mar. Va ser un plaer compartir un altre tros de camí amb vosaltres, de tot cor moltíssimes gràcies, sou genials!!!

Ahir en BUM va tornar a casa amb un pes al cor, però quan li vaig recordar que divendres tornem al Maresme va fer un petit somriure i tot se li va fer una miqueta més lleuger. Efectivament, divendres ens estrenem a la Biblioteca Vall d’Alfatà. Santa Susanna i en tenim moltíssimes ganes, visca!!