Tot i que a la sala de màquines de la Companyia continuem treballant intensament preparant noves propostes podríem dir que la setmana passada, amb una sola actuació a l’agenda, havia de ser una setmana tranquil·la. Però no, a la #BibliotecaJordiRubióiBalaguer Biblioteques de Sant Boi ens vàreu regalar una tarda tan i tan bonica que en BUM va marxar amb un petit pes al cor i el convenciment que al costat de persones com vosaltres és absolutament impossible no ser feliç.

La sala d’actes de la biblioteca era ben plena (segons els paràmetres actuals, és clar, perquè a les biblioteques la cultura no és segura, és molt més que segura!) de famílies amb ganes de passar una bona estona i gaudir del conte. És gust anar explicant les aventures del BUM amb la implicació no només dels nens i les nenes sinó també de les persones adultes que ens acompanyen, quan anem tots i totes a una tenim una sensació tan bonica que és impossible explicar-vos-ho amb paraules. Moltíssimes gràcies per escoltar-nos i convertir-vos ens els nostres còmplices, vam trobar el tresor del pirata i va ser una alegria poder compartir aquell petit de moment de felicitat amb tots i totes.

Una de les coses boniques que ens passen viatjant pel país fent espectacles és que tenim l’oportunitat de conèixer persones increïbles que viuen la seva feina amb passió i ganes de fer les coses bé. Divendres vam tenir la sort de coincidir amb la Marta, la Sílvia i tot l’equip de la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Per la manera com som rebuts en arribar a un lloc ja sabem com serà la tarda que ens espera i divendres no vam tenir cap dubte que seria un èxit. Moltíssimes gràcies per acollir-nos, rebre’ns amb un somriure, posar-nos totes les facilitats del món i deixar-vos la pell perquè tot sortís perfecte. Treballar amb tant entusiasme sempre s’ha de valorar però en les circumstàncies actuals, quan el més fàcil seria no fer res fins que vinguin temps millors, s’ha d’explicar als quatre vents. Moltíssimes gràcies per tot, sou genials!!

I res més, encarem la nova setmana amb actuacions a Martorell, Sentmenat i Celrà i ens morim de ganes de trobar tantes persones boniques que hi hem conegut, ens voldreu venir a acompanyar?

Som-hi!!