Poc ens pensàvem hores abans d’explicar el conte a la Biblioteca de Tordera els dies que ens esperaven tot i que començàvem a ensumar la dificultat de la situació. Això va provocar que el conte fos amb pocs nens i nenes però us hem de dir una cosa: ho vàreu fer tan bé i hi vàreu posar tantes ganes que en BUM va marxar amb un somriure a la boca i ben convençut que amb persones com vosaltres tot, absolutament tot, és al nostre abast.

La veritat és que vam passar una tarda molt divertida i plena d’emoció. Ens va encantar veure les ganes que teníeu d’ajudar-nos, l’entusiasme que hi posàveu per anar superant totes les aventures que us proposàvem. Vàreu demostrar que els nens i les nenes de Tordera sou molt valentes, decidides i que teniu tanta empenta que sou capaces de superar tots els entrebancs haguts i per haver. Ep, i amb la complicitat de les mares i els pares que per una estona us vàreu convertir en nenes i nens i us vàreu implicar a fons amb nosaltres. I així vàrem anar avançant fins que vam trobar el pirata, vam obrir el mapa i, us ho creureu? Sí, vàrem trobar el tresor ben amagat, visca!! I quan el vam obrir vàrem poder demostrar que, efectivament, fa feliç a qui l’obre, quina canya! Després vam fer una sessió de bateria molt bonica on tots i totes ho vàreu fer molt bé però on el millor va ser veure les vostres cares d’alegria assegudes i asseguts davant l’instrument, aquest és el nostre tresor!

Fa temps que teníem ganes de visitar Tordera i us hem de dir que, com fa la dita, les coses bones es fan esperar. Conèixer la Sílvia i tot l’equip de la biblioteca va ser un plaer, una experiència motivadora i que ens va carregar d’energia. Hauríeu de veure amb quina passió es dediquen a la seva feina, quines ganes, quin entusiasme. Resulta emocionant trobar persones que tenen tantes ganes de fer-ho bé, d’intentar-ho sense por a equivocar-se. No només vam gaudir d’una hora del conte sensacional sinó que després vam poder fer un recorregut per la Biblioteca i us hem de dir que ens va agradar tant que ens venien ganes de seure-hi i posar-nos a treballar en les mil idees que ens bullen al cap. De tot cor moltíssimes gràcies, el conte de dimecres va ser una experiència que no oblidarem i us podem ben dir que a Tordera hi vam deixar un trosset de cor, sou increïbles!!

I res més, aquests dies de confinament han suposat un petit daltabaix a la Companyia, totes les actuacions de març han quedat anul·lades i ja veurem què passarà amb el mes d’abril. Però ens ho agafem amb esportivitat perquè no és al nostre abast fer res més que quedar-nos a casa i contribuir a resoldre el problema o com a mínim a no fer-lo més gros. I aprofitem per anar preparant nous espectacles i encarar nous projectes, intentarem avançar tant com puguem perquè vegin la llum com abans millor.

Cuideu-vos i estimeu-vos, aviat ens tornarem a veure!