Dijous en BUM va arribar a la Biblioteca Contravent Vilanova del Vallès molt content, és una biblioteca que ja coneixem i que ens encanta visitar perquè sempre hi trobem persones amb moltes ganes de conte i respectuoses amb la nostra feina. I no en vam sortir decebuts, com sempre en BUM i tota la colla vàrem tornar a casa amb un somriure d’orella a orella perquè trobar nens i nenes amb tantes ganes de conte i tantes ganes de viure les nostres aventures sempre és un plaer. Però si a més les famílies us hi impliqueu i us convertiu en els nens i les nenes que mai heu deixat de ser llavors la màgia es multiplica i les tardes esdevenen estones de felicitat, de complicitat, de somriures. De debò que el conte que ens vàreu regalar dijous va ser molt bonic i veure les vostres cares mentre les aventures s’anaven succeïnt, veure els vostres ulls quan vam superar la prova del mocador groc, ai mare! Són petits moments que ens omplen el cor d’alegria i donen sentit a totes i cadascuna de les hores que dediquem a diari per intentar fer-ho sempre una mica millor, visca les famílies de Vilanova del Vallès!!
Una tarda tan rebonica no hauria estat possible sense la feina de l’Elena i tot l’equip de la biblioteca. Una vegada més vàrem ser rebuts amb un somriure, tot estava preparat, tot va ser fàcil, tot va ser agradable… Fer la nostra feina en llocs així és un autèntic privilegi i per això en BUM us vol dir que sou increïbles i que és un plaer compartir el nostre camí amb vosaltres, sou unes persones meravelloses i sense vosaltres el món seria un lloc més trist i lleig on viure, moltíssimes gràcies per tot!!
I ara sí que ja ho tenim, el contes s’han acabat per a nosaltres aquest 2021 perquè el desembre és un mes que ens guardem per atendre altres projectes. Tot i que el cert és que ho trobem a faltar molt i que al BUM cada vegada li sembla més llaminera la idea de fer contes per Nadal, però de moment les coses estan com estan i aprofitarem per seguir donant voltes a un munt d’idees que tenim al cap que també necessiten el seu temps per anar agafant forma.
Som-hi!!