Avui en BUM estava molt preocupat: si anem a Sant Joan Despí vindran els de TV3 i em posaré molt nerviós! Ha costat molt convènce’l que a Sant Joan Despí hi ha moooooltes més coses que TV3 i finalment, quan han començat a entrar els nens i nenes a la Sala Camèlies de la Biblioteca Mercè Rodoreda i ha vist que eren tan trempats i simpàtics com els de la resta de Catalunya, ha entès que no calia posar-se nerviós: ens ho passarem tan bé com sempre!

Una cosa ens ha quedat clara: els nens i nenes de Sant Joan Despí sou tafaners de mena, només entrar heu anat tots cap a la bateria a fer pim i pam. És clar, per què hi és sinó? Finalment hem arrencat el conte i aquí sí que us hi heu lluït, hagués fet falta poder treure 40 voluntaris per tenir-vos contents a totes i a tots. Finalment amb l’ajuda de l’Íria hem trobat el tresor, un tresor que portava anys i panys amagat darrera un pilar i encara no l’havíeu vist mai! 

I quan hem tocat, ai mare quines ganes teníeu!! Us heu abraonat sobre la bateria i amb prou feines hem pogut fer una mica de fila però ho heu fet tots molt bé i alguns, que toqueu la bateria de fa temps, ens heu fet un petit recital i tot.

Com sempre moltes gràcies a l’extraordinària gent que gestioneu les biblioteques del nostre país, especialment en Mario i l’Eva que ens heu tractat com reis i heu vigilat que no ens faltés de res.

Però en BUM és insaciable i ja diu que divendres hem d’anar a la Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori. Ens voldreu acompanyar?

Som-hi!!